Life-changing career

Uppdrag
Rekryteringskampanj för Novo Nordisks svenska huvudkontor i Malmö. Nya potentiella medarbetare skulle nås via sociala medier och sedan välkomnas ombord på kontoret i samband med anställningen.

Lösning
Kampanjen togs ut i en film som spreds på bland annat LinkedIn och Facebook. I filmen medverkar några av kontorets anställda, som gemensamt berättar vad det innebär att vara en del av företaget. För att spegla värmen och den fina stämningen på arbetsplatsen behöll vi även några bloopers i slutet. Filmen är framtagen i samarbete med Deep

Som en förlängning av projektet tog vi även fram ett välkomstkit till nya medarbetare. I väskan ligger praktiska presenter och peppiga ord som kan behövas i början av en ny karriär.

Sophia André Klingspor

Vill du veta mer? 
Sophia André Klingspor 
+46 (0)734 320 803
sophia@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Så skapar du en snackis till monter

I våras fick vi i uppdrag av norska Picterus att skapa deras monter på PAS 2024 i Toronto. Målet var att visa upp en ny produkt för en målgrupp bestående av forskare, läkare och andra medicinska experter.

Läs mer »
Marie Helgesson

Vi säger hej till Marie!

Marie är praktikant hos oss. Efter att ha arbetat med grafisk design under många år bestämde Marie sig för att läsa en utbildning inom digital marknadsföring.

Läs mer »