Life-changing career

Uppdrag
Rekryteringskampanj för Novo Nordisks svenska huvudkontor i Malmö. Nya potentiella medarbetare skulle nås via sociala medier och sedan välkomnas ombord på kontoret i samband med anställningen.

Lösning
Kampanjen togs ut i en film som spreds på bland annat LinkedIn och Facebook. I filmen medverkar några av kontorets anställda, som gemensamt berättar vad det innebär att vara en del av företaget. För att spegla värmen och den fina stämningen på arbetsplatsen behöll vi även några bloopers i slutet. Filmen är framtagen i samarbete med Deep

Som en förlängning av projektet tog vi även fram ett välkomstkit till nya medarbetare. I väskan ligger praktiska presenter och peppiga ord som kan behövas i början av en ny karriär.

Sophia André Klingspor

Vill du veta mer? 
Sophia André Klingspor 
+46 (0)734 320 803
sophia@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

AI

Höstens hetaste AI-nyheter i korthet

Från att återuppväcka tystade röster till att stärka digital sanningsäkthet och vägleda en mer upplyst sjukvård. Vi vet att det cirkulerar mycket kring AI just nu. För att du ska slippa drunkna i nyhetsflödet har vi sammanställt höstens guldkorn.

Läs mer »