Rätt budskap på rälsen

Lösning
Montern hade det bakomliggande budskapet ”Get the K+ levels and the iron levels back on track”. Tågbanan symboliserar de båda läkemedlen, där transport av järn och bortforsling av kalium sker mitt framför ögonen på nyfikna monterbesökare. Förutom själva tåget – Iron Transport och Potassium Removal – så hittar vi saker som Iron depot (järndepån), Potassium Corp och Ferritin buildings. Ibland räcker det med en klassisk tågbana/modelljärnväg för att få folk att stanna upp och inleda en konversation. 

Bakgrund
Ferinject och Veltassa behandlar järnbrist respektive hyperkalemi (för höga halter av kalium).

Uppdrag
Vi fick i uppdrag att ta fram en ny monter för att uppmärksamma dessa läkemedel. Första station för montern var på Kardiovaskulära vårmötet på Malmö Live i april 2022. 

Spela videoklipp
Berth Lindén​

Vill du veta mer? 
Berth Lindén
+46 (0)734 320 801 
berth@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Så skapar du en snackis till monter

I våras fick vi i uppdrag av norska Picterus att skapa deras monter på PAS 2024 i Toronto. Målet var att visa upp en ny produkt för en målgrupp bestående av forskare, läkare och andra medicinska experter.

Läs mer »
Marie Helgesson

Vi säger hej till Marie!

Marie är praktikant hos oss. Efter att ha arbetat med grafisk design under många år bestämde Marie sig för att läsa en utbildning inom digital marknadsföring.

Läs mer »