När migrän kommer emellan dig och livet

Lösning
På alltommigrän.se kan man hitta allt från experttips om behandling och förebyggande åtgärder, till personliga berättelser från människor som lever med migrän. För att skapa trafik till sajten tog vi fram en SoMe-kampanj som utgår från konceptet ”Kommer migrän mellan dig och livet?”. Här vill vi uppmärksamma de hinder som migrän kan orsaka i vardagen, alltifrån att tvingas ställa in en efterlängtad fest eller skidsemester till att missa en viktig fotbollsmatch. Annonserna riktar sig både till dem som är drabbade av migrän och allmänheten i stort. 

Bakgrund
Migrän är en neurologisk sjukdom som drabbar nästan 13 % av Sveriges befolkning. Det är en sjukdom som ofta sätter käppar i vardagshjulet för den drabbade, och i vissa fall kan det kännas som att sjukdomen tar över ens liv och hindrar en att leva fullt ut.

Uppdrag
Ett av Lundbecks terapiområden är migrän, och tillsammans med dem utvecklade vi en sajt som syftar till att ge besökaren en djupare förståelse för sjukdomen. 

Annons
För att uppmärksamma migrän och tipsa om alltommigrän.se. Annonsen publicerades i Huvudsaken, som är Svenska Huvudvärkssällskapets tidning. 

Visitskortbox
Små visitkort som exempelvis kan finnas i väntrum på vårdcentraler. 

Berth Lindén​

Vill du veta mer? 
Berth Lindén
+46 (0)734 320 801 
berth@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Så skapar du en snackis till monter

I våras fick vi i uppdrag av norska Picterus att skapa deras monter på PAS 2024 i Toronto. Målet var att visa upp en ny produkt för en målgrupp bestående av forskare, läkare och andra medicinska experter.

Läs mer »
Marie Helgesson

Vi säger hej till Marie!

Marie är praktikant hos oss. Efter att ha arbetat med grafisk design under många år bestämde Marie sig för att läsa en utbildning inom digital marknadsföring.

Läs mer »