Nyheter

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad på det senaste inom kommunikation och life science. 

Picterus

Ett nytt helhetskoncept kring gulsot

Det är vanligt att spädbarn utvecklar gulsot och det är viktigt att upptäcka detta så tidigt som möjligt för att förhindra allvarliga komplikationer. Även om vårdpersonal undersöker nyfödda strax efter födseln, kan symtomen på gulsot uppträda senare, och även då kan det vara svårt att identifiera gulsot utan hjälp av avancerad teknologi. Det är här norska Picterus kommer in i bilden.

Läs mer »
Olof Håkansson

AI och automatisering: ett hot mot distansarbetet?

Ny teknik har revolutionerat sättet vi kommunicerar och samverkar på global nivå. Sociala medier, videochattar och andra digitala plattformar möjliggör interaktion över geografiska gränser, och översättningsverktyg underlättar kommunikationen mellan människor som talar olika språk. Både hur och var vi arbetar kommer att påverkas.

Läs mer »
Robin Holmberg

SEO på sociala medier blir allt viktigare

När data från Google visar att nästan 40 % av alla ungdomar vänder sig till sociala medier för att leta efter restauranger och caféer i stället för Googles egna tjänster, blir det tydligt att företag måste anpassa sina marknadsföringsstrategier därefter.

Läs mer »

Tydlig kommunikation = tydlig aktion

Om jag inte gör något alls, kan jag inte göra fel. Detta är ett fenomen som kan drabba oss alla. I rädslan att göra fel, gör vi hellre ingenting. I framtiden står vi inte fastfrusna utan vet exakt hur vi ska agera i varje situation.

Läs mer »
Miranda

Nya idéer – bättre än bra idéer

Efter en rastlös postpandemisk tid som gjort oss svältfödda på överraskningsmoment kommer få saker ge så bra effekt som det som inte gjorts förut. 2024 blir året då vi inte endast premierar bra idéer, utan även nya idéer.

Läs mer »
Monterkoncept

Ett monterkoncept bortom rollups

Tillsammans med Martin Bach och Helene Gerge-Nilsson på Ferring Läkemedel har vi tagit fram ett skalbart koncept för monter och säljare, som sticker ut från mängden och inte innehåller rollups. Första montern byggdes upp till IBD Nordic Conference 2023.

Läs mer »
Framtidsspaning GRATIS

45 minuter om Ai, framtiden och Life Science