Nyheter

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad på det senaste inom kommunikation och life science. 

Robin Holmberg

SEO på sociala medier blir allt viktigare

När data från Google visar att nästan 40 % av alla ungdomar vänder sig till sociala medier för att leta efter restauranger och caféer i stället för Googles egna tjänster, blir det tydligt att företag måste anpassa sina marknadsföringsstrategier därefter.

Läs mer »

Tydlig kommunikation = tydlig aktion

Om jag inte gör något alls, kan jag inte göra fel. Detta är ett fenomen som kan drabba oss alla. I rädslan att göra fel, gör vi hellre ingenting. I framtiden står vi inte fastfrusna utan vet exakt hur vi ska agera i varje situation.

Läs mer »
Miranda

Nya idéer – bättre än bra idéer

Efter en rastlös postpandemisk tid som gjort oss svältfödda på överraskningsmoment kommer få saker ge så bra effekt som det som inte gjorts förut. 2024 blir året då vi inte endast premierar bra idéer, utan även nya idéer.

Läs mer »
Monterkoncept

Ett monterkoncept bortom rollups

Tillsammans med Martin Bach och Helene Gerge-Nilsson på Ferring Läkemedel har vi tagit fram ett skalbart koncept för monter och säljare, som sticker ut från mängden och inte innehåller rollups. Första montern byggdes upp till IBD Nordic Conference 2023.

Läs mer »
Jonas Klingborg

Vi säger hej till Jonas!

Jonas arbetstränar hos oss. Han har tidigare varit sjukskriven, rest nästan jorden runt och har en juristutbildning i bakfickan. Nu, efter att ha fått en ADHD-diagnos som vuxen, rätt medicinering och många lärdomar om sig själv, är han hos oss på Relevans och utforskar kommunikationsbranschen.

Läs mer »
TikTok

TikTok satsar på längre videoklipp

TikTok uppmuntrar nu användare att producera videor som är längre än en minut för att konkurrera med giganter som YouTube och Instagram. Genom längre innehåll kan skapare dra nytta av mer omfattande annonsalternativ och därmed öka sina intäkter.

Läs mer »
Julstjärnor

Balansera sociala medier och mental hälsa i jul

Julen närmar sig – en tid för glädje, reflektion och samvaro med nära och kära. Det är också en tid då vi kan bli särskilt uppslukade av våra skärmar, med en konstant ström av uppdateringar, bilder och meddelanden som ständigt slåss om vår uppmärksamhet.

Läs mer »

Möt Novo Nordisk Scandinavias nya VD

Relevans träffade Kathrine Bengaard Poulsen, VD på Novo Nordisk i Sverige. Över en kopp kaffe på kontoret i Malmö pratade vi om ledarskap, det digitala arbetslandskapet och hur det kommer sig att hon stannat inom samma företag i drygt 18 år.

Läs mer »
Framtidsspaning GRATIS

45 minuter om Ai, framtiden och Life Science