Nyheter

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad på det senaste inom kommunikation och life science. 

Din unika personlighet – en ren slump?

Länge trodde man att vår personlighet formades av arvet från våra föräldrar och den miljö vi växte upp i. Men det verkar inte vara hela sanningen. Ny forskning visar att det finns en tredje nyckelfaktor att beakta, nämligen slumpen.

Läs mer »
AI

Höstens hetaste AI-nyheter i korthet

Från att återuppväcka tystade röster till att stärka digital sanningsäkthet och vägleda en mer upplyst sjukvård. Vi vet att det cirkulerar mycket kring AI just nu. För att du ska slippa drunkna i nyhetsflödet har vi sammanställt höstens guldkorn.

Läs mer »
Det var inte bättre förr

Det var inte bättre förr

Det pågår ett moraliskt förfall i samhället. Det verkar i alla fall människan ha trott i alla tider. Men det är ingenting annat än en illusion, fastslår en nypublicerad artikel i Resumé baserad på en studie från Nature.

Läs mer »
LinkedIn

Så maximerar du företagets närvaro på LinkedIn

I dagens osäkra ekonomiska klimat är det viktigare än någonsin att satsa på marknadsföringen snarare än att skära ner på resurserna. Marknadsföringsfrågan behöver ges större utrymme internt på företaget, inte bara inom marknadsavdelningen, utan gärna hela vägen upp till ledningsgruppsnivå.

Läs mer »
Stetoskop

Framtidens läkare spås försämrade villkor

Mycket tyder på att läkaryrket går en dyster framtid till mötes, i alla fall om man frågar läkarna själva. Ökad administrativ belastning, digitaliseringens dubbeltydighet, minskad autonomi och en oro att sjukvårdens resurser inte kommer att räcka till pekas ut som de allvarligaste problemen i närtid.

Läs mer »
Maja Ahnborg

Säg hej till Maja!

Vi har en ny copywriter på Relevans! Maja Ahnborg är nyutexaminerad från Forsbergs, en reklamskola för blivande kreatörer och copywriters.

Läs mer »
Framtidsspaning GRATIS

45 minuter om Ai, framtiden och Life Science