För att det enkla är det snabba

Lösning
Utifrån konceptet ”Tiden är avgörande” skapade vi en webbsida som förmedlar snabbhet och som ger intrycket av ett modernt, framåtblickande och engagerat företag. Tagline:en EVOLVE – INNOVATE – SIMPLIFY tar fasta på SWIPP:s förmåga att förenkla för patienter, anhöriga och vårdpersonal genom att utveckla läkemedel som är enklare att administrera. Ta en snabb eller långsam titt på www.swipp.se. Det grafiska rörliga mönstret på startsidan har tagit sin inspiration från formen på den medicinska filmen. 

Bakgrund
Att utveckla läkemedel är dyrt och tidskrävande. SWIPP försöker göra det billigare och snabbare, utan att göra avkall på vare sig säkerhet, effekt eller kvalitet – samtidigt som patientnyttan står i centrum. SWIPP är ett läkemedelsbolag som är verksamt i Lund som utvecklar medicinska filmer för snabbare upptag och enklare administrering. Orala filmer läggs på tungan och buckala filmer sätts på munslemhinnan, t.ex. på insidan av kinden eller under läppen. SWIPP:s första projekt är inom epilepsi, där de utvecklar en smidig buckal film med midazolam, för att bryta epileptiska anfall.

Uppdrag
SWIPP gav oss i uppdrag att designa en ny webbsida samt uppdatera den grafiska profilen. Vi tog då ett helhetsgrepp på varumärket SWIPP samt skapade en ny tagline. Målet är att SWIPP ska uppfattas som ett modernt växande bolag, som är snabba, erfarna och leveranssäkra. 

Berth Lindén​

Vill du veta mer? 
Berth Lindén
+46 (0)734 320 801 
berth@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Olof Håkansson

AI och automatisering: ett hot mot distansarbetet?

Ny teknik har revolutionerat sättet vi kommunicerar och samverkar på global nivå. Sociala medier, videochattar och andra digitala plattformar möjliggör interaktion över geografiska gränser, och översättningsverktyg underlättar kommunikationen mellan människor som talar olika språk. Både hur och var vi arbetar kommer att påverkas.

Läs mer »
Robin Holmberg

SEO på sociala medier blir allt viktigare

När data från Google visar att nästan 40 % av alla ungdomar vänder sig till sociala medier för att leta efter restauranger och caféer i stället för Googles egna tjänster, blir det tydligt att företag måste anpassa sina marknadsföringsstrategier därefter.

Läs mer »

Tydlig kommunikation = tydlig aktion

Om jag inte gör något alls, kan jag inte göra fel. Detta är ett fenomen som kan drabba oss alla. I rädslan att göra fel, gör vi hellre ingenting. I framtiden står vi inte fastfrusna utan vet exakt hur vi ska agera i varje situation.

Läs mer »