För att det enkla är det snabba

Lösning
Utifrån konceptet ”Tiden är avgörande” skapade vi en webbsida som förmedlar snabbhet och som ger intrycket av ett modernt, framåtblickande och engagerat företag. Tagline:en EVOLVE – INNOVATE – SIMPLIFY tar fasta på SWIPP:s förmåga att förenkla för patienter, anhöriga och vårdpersonal genom att utveckla läkemedel som är enklare att administrera. Ta en snabb eller långsam titt på www.swipp.se. Det grafiska rörliga mönstret på startsidan har tagit sin inspiration från formen på den medicinska filmen. 

Bakgrund
Att utveckla läkemedel är dyrt och tidskrävande. SWIPP försöker göra det billigare och snabbare, utan att göra avkall på vare sig säkerhet, effekt eller kvalitet – samtidigt som patientnyttan står i centrum. SWIPP är ett läkemedelsbolag som är verksamt i Lund som utvecklar medicinska filmer för snabbare upptag och enklare administrering. Orala filmer läggs på tungan och buckala filmer sätts på munslemhinnan, t.ex. på insidan av kinden eller under läppen. SWIPP:s första projekt är inom epilepsi, där de utvecklar en smidig buckal film med midazolam, för att bryta epileptiska anfall.

Uppdrag
SWIPP gav oss i uppdrag att designa en ny webbsida samt uppdatera den grafiska profilen. Vi tog då ett helhetsgrepp på varumärket SWIPP samt skapade en ny tagline. Målet är att SWIPP ska uppfattas som ett modernt växande bolag, som är snabba, erfarna och leveranssäkra. 

Berth Lindén​

Vill du veta mer? 
Berth Lindén
+46 (0)734 320 801 
berth@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Så skapar du en snackis till monter

I våras fick vi i uppdrag av norska Picterus att skapa deras monter på PAS 2024 i Toronto. Målet var att visa upp en ny produkt för en målgrupp bestående av forskare, läkare och andra medicinska experter.

Läs mer »
Marie Helgesson

Vi säger hej till Marie!

Marie är praktikant hos oss. Efter att ha arbetat med grafisk design under många år bestämde Marie sig för att läsa en utbildning inom digital marknadsföring.

Läs mer »