Digital konferens 2022

Uppdrag
För andra året i rad blev Novo Nordisks årliga januarikonferens ett digitalt event. Årets tema var hållbarhet och vårt uppdrag var att säkerställa att miljöambitionen syntes, hördes och kändes genom hela programmet. 

Lösning
Som uppladdning fick varje medarbetare ett postalt utskick till sin hemadress innan konferensen. Utskicket gick i linje med hållbarhetstemat: i paketet väntade bland annat närproducerade schampokakor, ekologiskt bubbel och hållbar läsning signerad dagens föreläsare. Alla deltagare uppmanades också att besöka en tillfällig sajt och att registrera sina klimatavtryck. På så sätt var man med och tävlade om titeln som Novo Nordisks mest klimatsmarta kollega.

Konferensen direktsändes från en studio hos Deep. Där stod programledaren Susanna Dzamic tillsammans med några utsända från Novo Nordisk för innehållet. I linje med temat inreddes studion i naturnära färger och dekorerades med en mjuk matta samt trädstammar och grenar. Utöver dagens samtalspunkter var en viktig del i programmet att belysa FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Den bakre väggen täcktes därför av LED-skärmar, som möjliggjorde att både målen och övrigt innehåll kunde ta för sig under sändningen. Studion gästades också av inspirationsföreläsaren Catharina Jarlsdotter, medan läkaren Henrik Widegren stod för underhållningen på after worken. 

Spela video om Digital konferens 2022
Sophia André Klingspor

Vill du veta mer? 
Sophia André Klingspor 
+46 (0)734 320 803
sophia@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Olof Håkansson

AI och automatisering: ett hot mot distansarbetet?

Ny teknik har revolutionerat sättet vi kommunicerar och samverkar på global nivå. Sociala medier, videochattar och andra digitala plattformar möjliggör interaktion över geografiska gränser, och översättningsverktyg underlättar kommunikationen mellan människor som talar olika språk. Både hur och var vi arbetar kommer att påverkas.

Läs mer »
Robin Holmberg

SEO på sociala medier blir allt viktigare

När data från Google visar att nästan 40 % av alla ungdomar vänder sig till sociala medier för att leta efter restauranger och caféer i stället för Googles egna tjänster, blir det tydligt att företag måste anpassa sina marknadsföringsstrategier därefter.

Läs mer »

Tydlig kommunikation = tydlig aktion

Om jag inte gör något alls, kan jag inte göra fel. Detta är ett fenomen som kan drabba oss alla. I rädslan att göra fel, gör vi hellre ingenting. I framtiden står vi inte fastfrusna utan vet exakt hur vi ska agera i varje situation.

Läs mer »