Digital konferens 2022

Uppdrag
För andra året i rad blev Novo Nordisks årliga januarikonferens ett digitalt event. Årets tema var hållbarhet och vårt uppdrag var att säkerställa att miljöambitionen syntes, hördes och kändes genom hela programmet. 

Lösning
Som uppladdning fick varje medarbetare ett postalt utskick till sin hemadress innan konferensen. Utskicket gick i linje med hållbarhetstemat: i paketet väntade bland annat närproducerade schampokakor, ekologiskt bubbel och hållbar läsning signerad dagens föreläsare. Alla deltagare uppmanades också att besöka en tillfällig sajt och att registrera sina klimatavtryck. På så sätt var man med och tävlade om titeln som Novo Nordisks mest klimatsmarta kollega.

Konferensen direktsändes från en studio hos Deep. Där stod programledaren Susanna Dzamic tillsammans med några utsända från Novo Nordisk för innehållet. I linje med temat inreddes studion i naturnära färger och dekorerades med en mjuk matta samt trädstammar och grenar. Utöver dagens samtalspunkter var en viktig del i programmet att belysa FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Den bakre väggen täcktes därför av LED-skärmar, som möjliggjorde att både målen och övrigt innehåll kunde ta för sig under sändningen. Studion gästades också av inspirationsföreläsaren Catharina Jarlsdotter, medan läkaren Henrik Widegren stod för underhållningen på after worken. 

Spela video om Digital konferens 2022
Sophia André Klingspor

Vill du veta mer? 
Sophia André Klingspor 
+46 (0)734 320 803
sophia@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

AI

Höstens hetaste AI-nyheter i korthet

Från att återuppväcka tystade röster till att stärka digital sanningsäkthet och vägleda en mer upplyst sjukvård. Vi vet att det cirkulerar mycket kring AI just nu. För att du ska slippa drunkna i nyhetsflödet har vi sammanställt höstens guldkorn.

Läs mer »