Digital konferens 2022

JANUARIKONFERENS / NOVO NORDISK
Uppdrag
För andra året i rad blev Novo Nordisks årliga januarikonferens ett digitalt event. Årets tema var hållbarhet och vårt uppdrag var att säkerställa att miljöambitionen syntes, hördes och kändes genom hela programmet.

Lösning
Som uppladdning fick varje medarbetare ett postalt utskick till sin hemadress innan konferensen. Utskicket gick i linje med hållbarhetstemat: i paketet väntade bland annat närproducerade schampokakor, ekologiskt bubbel och hållbar läsning signerad dagens föreläsare. Alla deltagare uppmanades också att besöka en tillfällig sajt och att registrera sina klimatavtryck. På så sätt var man med och tävlade om titeln som Novo Nordisks mest klimatsmarta kollega.

Konferensen direktsändes från en studio hos Deep. Där stod programledaren Susanna Dzamic tillsammans med några utsända från Novo Nordisk för innehållet. I linje med temat inreddes studion i naturnära färger och dekorerades med en mjuk matta samt trädstammar och grenar. Utöver dagens samtalspunkter var en viktig del i programmet att belysa FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Den bakre väggen täcktes därför av LED-skärmar, som möjliggjorde att både målen och övrigt innehåll kunde ta för sig under sändningen. Studion gästades också av inspirationsföreläsaren Catharina Jarlsdotter, medan läkaren Henrik Widegren stod för underhållningen på after worken.

Vill du veta mer om projektet? Kontakta:
Sophia André Klingspor
042-400 48 83
sophia@relevans.net
Det senaste inom hälsa, life science och kommunikation.

Följ oss på sociala medier

Relevans Strategi & Kommunikation

Järnvägsgatan 11
Box 1371 , 251 13 Helsingborg
+46 (0)42 400 48 80
hej@relevans.net
Privacy policy