Digital konferens 2021

Uppdrag
Till följd av pandemin blev Novo Nordisks årliga januarikonferens digital istället för på ett kick off-vänligt hotell. Att konceptualisera och planera aktiviteter för konferensen har varit ett återkommande uppdrag för Relevans – men 2021 gick arbetet också ut på att engagera de medarbetare som sedan länge tröttnat på att mötas via skärmen.

Lösning
Innan första konferensdagen skickades ett paket hem till samtliga 80 deltagare. Det innehöll ett instruktionsbrev, en sportjacka, en anteckningsbok, en penna och sex numrerade paket. Paketen tillhörde olika moment under dagen och öppnades gemensamt vid utsatta tider.

Konferensen livesändes från Deep studio, där en representant från Novo Nordisk samt konferenciären Susanna Dzamic var på plats. Studion utrustades med stora LED-skärmar, flertalet kameror samt ljud- och bildtekniker. Under dagen skedde sju scenbyten med skifte av dekorationer och rörliga bakgrunder. Skärmarna användes också för presentationer, att visa deltagarna och utföra olika tävlingar.

På konferensen lanserades den nya företagsambitionen Step Ahead. I enlighet med detta fick medarbetarna också tillgång till en promenadvänlig spellista som kunde spelas i pauser och under kommande lunchpromenader. 

Spela video om Digital konferens 2021
Sophia André Klingspor

Vill du veta mer? 
Sophia André Klingspor 
+46 (0)734 320 803
sophia@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Olof Håkansson

AI och automatisering: ett hot mot distansarbetet?

Ny teknik har revolutionerat sättet vi kommunicerar och samverkar på global nivå. Sociala medier, videochattar och andra digitala plattformar möjliggör interaktion över geografiska gränser, och översättningsverktyg underlättar kommunikationen mellan människor som talar olika språk. Både hur och var vi arbetar kommer att påverkas.

Läs mer »
Robin Holmberg

SEO på sociala medier blir allt viktigare

När data från Google visar att nästan 40 % av alla ungdomar vänder sig till sociala medier för att leta efter restauranger och caféer i stället för Googles egna tjänster, blir det tydligt att företag måste anpassa sina marknadsföringsstrategier därefter.

Läs mer »

Tydlig kommunikation = tydlig aktion

Om jag inte gör något alls, kan jag inte göra fel. Detta är ett fenomen som kan drabba oss alla. I rädslan att göra fel, gör vi hellre ingenting. I framtiden står vi inte fastfrusna utan vet exakt hur vi ska agera i varje situation.

Läs mer »