Digital konferens 2021

Uppdrag
Till följd av pandemin blev Novo Nordisks årliga januarikonferens digital istället för på ett kick off-vänligt hotell. Att konceptualisera och planera aktiviteter för konferensen har varit ett återkommande uppdrag för Relevans – men 2021 gick arbetet också ut på att engagera de medarbetare som sedan länge tröttnat på att mötas via skärmen.

Lösning
Innan första konferensdagen skickades ett paket hem till samtliga 80 deltagare. Det innehöll ett instruktionsbrev, en sportjacka, en anteckningsbok, en penna och sex numrerade paket. Paketen tillhörde olika moment under dagen och öppnades gemensamt vid utsatta tider.

Konferensen livesändes från Deep studio, där en representant från Novo Nordisk samt konferenciären Susanna Dzamic var på plats. Studion utrustades med stora LED-skärmar, flertalet kameror samt ljud- och bildtekniker. Under dagen skedde sju scenbyten med skifte av dekorationer och rörliga bakgrunder. Skärmarna användes också för presentationer, att visa deltagarna och utföra olika tävlingar.

På konferensen lanserades den nya företagsambitionen Step Ahead. I enlighet med detta fick medarbetarna också tillgång till en promenadvänlig spellista som kunde spelas i pauser och under kommande lunchpromenader. 

Sophia André Klingspor

Vill du veta mer? 
Sophia André Klingspor 
+46 (0)734 320 803
sophia@relevans.net

Spela video om Digital konferens 2021
Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

ADHD i skoaln

Takedas nya hjälpmedel för ADHD i skolan

Ett klassrum är fullt av individer som fungerar på olika sätt. Gemensamt är att alla mår bra av en tydlig och förutsägbar skolmiljö. Men för en elev med ADHD eller annan neuropsykiatrisk funktionsvariation är det en nödvändighet.

Läs mer »
Martin Strömberg

Compliance om sociala medier

Vår bransch är som bekant en av de hårdast reglerade på det marknadsföringsetiska området. För att vässa vårt digitala erbjudande har vi därför inlett ett nära samarbete med regelverksspecialisten Martin Strömberg.

Läs mer »
copy_sajt

Relevans söker copywriter!

Det står en copystol ledig på vårt kontor i Helsingborg. Nu söker vi en idéstark och strategisk kreatör som bemästrar det skrivna ordet oavsett tonalitet, målgrupp eller kanal.

Läs mer »