Digital konferens 2021

Uppdrag
Till följd av pandemin blev Novo Nordisks årliga januarikonferens digital istället för på ett kick off-vänligt hotell. Att konceptualisera och planera aktiviteter för konferensen har varit ett återkommande uppdrag för Relevans – men 2021 gick arbetet också ut på att engagera de medarbetare som sedan länge tröttnat på att mötas via skärmen.

Lösning
Innan första konferensdagen skickades ett paket hem till samtliga 80 deltagare. Det innehöll ett instruktionsbrev, en sportjacka, en anteckningsbok, en penna och sex numrerade paket. Paketen tillhörde olika moment under dagen och öppnades gemensamt vid utsatta tider.

Konferensen livesändes från Deep studio, där en representant från Novo Nordisk samt konferenciären Susanna Dzamic var på plats. Studion utrustades med stora LED-skärmar, flertalet kameror samt ljud- och bildtekniker. Under dagen skedde sju scenbyten med skifte av dekorationer och rörliga bakgrunder. Skärmarna användes också för presentationer, att visa deltagarna och utföra olika tävlingar.

På konferensen lanserades den nya företagsambitionen Step Ahead. I enlighet med detta fick medarbetarna också tillgång till en promenadvänlig spellista som kunde spelas i pauser och under kommande lunchpromenader. 

Spela video om Digital konferens 2021
Sophia André Klingspor

Vill du veta mer? 
Sophia André Klingspor 
+46 (0)734 320 803
sophia@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Så skapar du en snackis till monter

I våras fick vi i uppdrag av norska Picterus att skapa deras monter på PAS 2024 i Toronto. Målet var att visa upp en ny produkt för en målgrupp bestående av forskare, läkare och andra medicinska experter.

Läs mer »
Marie Helgesson

Vi säger hej till Marie!

Marie är praktikant hos oss. Efter att ha arbetat med grafisk design under många år bestämde Marie sig för att läsa en utbildning inom digital marknadsföring.

Läs mer »