Digital konferens 2021

JANUARIKONFERENS / NOVO NORDISK
Uppdrag
Till följd av pandemin blev Novo Nordisks årliga januarikonferens digital istället för på ett kick off-vänligt hotell. Att konceptualisera och planera aktiviteter för konferensen har varit ett återkommande uppdrag för Relevans – men 2021 gick arbetet också ut på att engagera de medarbetare som sedan länge tröttnat på att mötas via skärmen.

Lösning
Innan första konferensdagen skickades ett paket hem till samtliga 80 deltagare. Det innehöll ett instruktionsbrev, en sportjacka, en anteckningsbok, en penna och sex numrerade paket. Paketen tillhörde olika moment under dagen och öppnades gemensamt vid utsatta tider.

Konferensen livesändes från Deep studio, där en representant från Novo Nordisk samt konferenciären Susanna Dzamic var på plats. Studion utrustades med stora LED-skärmar, flertalet kameror samt ljud- och bildtekniker. Under dagen skedde sju scenbyten med skifte av dekorationer och rörliga bakgrunder. Skärmarna användes också för presentationer, att visa deltagarna och utföra olika tävlingar.

På konferensen lanserades den nya företagsambitionen Step Ahead. I enlighet med detta fick medarbetarna också tillgång till en promenadvänlig spellista som kunde spelas i pauser och under kommande lunchpromenader.

Vill du veta mer om projektet? Kontakta:
Sophia André Klingspor
042-400 48 83
sophia@relevans.net
Det senaste inom hälsa, life science och kommunikation.

Följ oss på sociala medier

Relevans Strategi & Kommunikation

Järnvägsgatan 11
Box 1371 , 251 13 Helsingborg
+46 (0)42 400 48 80
hej@relevans.net
Privacy policy