Bli vän med din prostata

CERNITOL NOVUM / CERNELLE
Uppdrag
Cernitol Novum från AB Cernelle är det bäst dokumenterade receptfria läkemedlet för godartad prostataförstoring, något som drabbar ungefär hälften av alla män över 50 år. Tyvärr är det väldigt många av dessa män som inte känner till att läkemedlet finns. Det blev vårt uppdrag att öka kännedomen.

Lösning
Konceptet ”När prostatan styr och ställer” utgår från det jobbiga att leva med en förstorad prostata. Den tvingar dig till toan på natten och begränsar din vardag när du hela tiden måste oroa dig för akut kissnödighet. Annonsen visar den dagliga kampen med en prostata som är förstorad. En mans sömn avbryts (kanske för femte gången den natten?) och han tvingas motvilligt lämna sin varma säng för att kissa. I den andra annonsen ser vi hur bilfärden plötsligt avbryts för ett besök på den offentliga toaletten. Med detta vill vi visa på det absurda i att låta sig styras av sin prostata, och att det kan vara enklare än man tror att bli vän med prostatan igen. För fotografi och 3D-illustration i annonsbilderna står Jeffery Richt.

Vill du veta mer om projektet? Kontakta:
Berth Lindén
042-400 48 81
berth@relevans.net
Cernitol Novum annons
CERN-1535 Annons 1
CERN-1535 Annons 2
cernitol novum hemsida
Hemsida och Facebook
cernitol.se finns det man behöver veta om prostatan, godartade prostatabesvär och Cernitol Novum. Här finns även ett självtest som gör det lättare att lista ut om besvären beror på en godartad förstorad prostata. Vi har även tagit fram en Facebook-sida. Här finns tips, råd och sånt som gör det lättare att bli vän med sin prostata.
Cernitol-filmen
Vad händer när prostatan styr och ställer? Vad är och hur funkar Cernitol Novum? Kolla på filmen och få svaren. Framtagen i samarbete med Deep, som står för animeringen.
cernitol novum utomhus
Platsanpassade annonser
Annonser till toaletterna på Lindab arena, Rögle BK:s hemmaarena, och på Olympia i Helsingborg, HIF:s hemmaarena. Dessutom valde vi en något okonventionell annonsplats – toaletter på flera av de största travbanorna i Sverige.
cernitol novum annonser 3
cernitol novum annonser 1
cernitol novum annonser 2
Det senaste inom hälsa, life science och kommunikation.

Följ oss på sociala medier

Relevans Strategi & Kommunikation

Järnvägsgatan 11
Box 1371 , 251 13 Helsingborg
+46 (0)42 400 48 80
hej@relevans.net
Privacy policy