Ny webbsida

Uppdrag
Teva Sverige önskade ge sidan ett nytt utseende, förbättra användarvänligheten och göra det enklare för vården att hitta relevant information om Tevas produkter och aktiviteter.

Bakgrund
Teva är ett av världens största läkemedelsföretag och har en stor bredd av generika-läkemedel, men forskar även fram egna produkter. De har även gott om utbildningar för vårdpersonal. På sidan www.tevacare.se samlas information om allt detta. 

Lösning
Den nya sidan ska visa att Teva är ett forskande läkemedelsföretag som har en stor bredd av kunskap och terapiområden. Genom att göra sidan lättnavigerad – bland annat genom ikonerna – och erbjuda uppdaterat material, kan läkare och sjuksköterskor hålla sig uppdaterade inom sitt intresseområde. Därav huvudbudskapet: Lär dig mer. 

Berth Lindén​

Vill du veta mer? 
Berth Lindén
+46 (0)734 320 801 
berth@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

AI

Höstens hetaste AI-nyheter i korthet

Från att återuppväcka tystade röster till att stärka digital sanningsäkthet och vägleda en mer upplyst sjukvård. Vi vet att det cirkulerar mycket kring AI just nu. För att du ska slippa drunkna i nyhetsflödet har vi sammanställt höstens guldkorn.

Läs mer »