Kongresskoll

Uppdrag
Vår kund Lundbeck (i samarbete med Otsuka) önskade ett koncept som möjliggör för de psykiatriker som inte var på plats på kongresserna att få en sammanfattning, samtidigt som de som var på plats får en uppfriskning. En rapport som kommunicerar det viktigaste från de olika psykiatrikongresserna.

Bakgrund
Runtom i världen anordnas varje år psykiatrikongresser där läkare och experter samlas för att ta del av den senaste forskningen och utbyta erfarenheter, två av de största är de årliga APA- och ECNP-kongresserna. 

Lösning 
Genom att ta fram ett övergripande grafiskt utryck i Kongresskoll och sedan särskilja de olika terapiområdena med färgkodning skapade vi en enhetlig grafisk profil med tydlig igenkänning. Dessa grafiska grundmallar har vi använt sedan 2013 för att skapa Kongresskoll Depression och Schizofreni, utifrån sammandrag och reflektioner från APA och ECNP.

Berth Lindén​

Vill du veta mer? 
Berth Lindén
+46 (0)734 320 801 
berth@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Möt Novo Nordisk Scandinavias nya VD

Relevans träffade Kathrine Bengaard Poulsen, VD på Novo Nordisk i Sverige. Över en kopp kaffe på kontoret i Malmö pratade vi om ledarskap, det digitala arbetslandskapet och hur det kommer sig att hon stannat inom samma företag i drygt 18 år.

Läs mer »

Svenskarna och AI 2023

AI har blivit en allt större del av vår vardag. Enligt Svenskarna och internets senaste rapport har 3 av 10 svenskar använt ett AI-verktyg under det senaste året, och ChatGPT toppar listan över de mest använda verktygen.

Läs mer »