Genom hela klimakteriet

Uppdrag
Produktsajt och sociala medier-kampanj för Klimadynon, ett receptfritt växtbaserat läkemedel som används för att lindra symtom av klimakteriebesvär såsom värmevallningar och kraftiga svettningar.

Lösning
En film togs fram för att skapa igenkänning hos kvinnor i klimakteriet, där vi fokuserade på att gestalta ett vanligt och återkommande besvär: värmevallningar och svettningar som förstör nattsömnen. För att bibehålla en produktnära känsla genom hela filmen färgkoordinerades sovrummet efter produktens grafiska profil.  

Strategi
Med en digital kampanj på Instagram, Facebook och YouTube ville Bionorica nå kvinnor i klimakteriet. Strategin landade i en retargetingkampanj, anpassad för att stegvis nå mottagaren många gånger i flera olika kanaler. En längre reklamfilm anpassades i teaser-, amplify- och echoversioner, där klippen och budskapen förstärker varandra och baseras på vad målgruppen tidigare sett. Alla annonser är anpassade efter plattformarnas förutsättningar och kan ses både med och utan ljud. Inledningsvis pekade annonserna målgruppen vidare till relevant information och senare direkt till köp. Mer från kampanjen hittas på klimadynon.se

Spela videoklipp
klimadynon mobil
klimadynon mobil
Berth Lindén​

Vill du veta mer? 
Berth Lindén
+46 (0)734 320 801 
berth@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

AI

Höstens hetaste AI-nyheter i korthet

Från att återuppväcka tystade röster till att stärka digital sanningsäkthet och vägleda en mer upplyst sjukvård. Vi vet att det cirkulerar mycket kring AI just nu. För att du ska slippa drunkna i nyhetsflödet har vi sammanställt höstens guldkorn.

Läs mer »