Genom hela klimakteriet

Uppdrag
Produktsajt och sociala medier-kampanj för Klimadynon, ett receptfritt växtbaserat läkemedel som används för att lindra symtom av klimakteriebesvär såsom värmevallningar och kraftiga svettningar.

Lösning
En film togs fram för att skapa igenkänning hos kvinnor i klimakteriet, där vi fokuserade på att gestalta ett vanligt och återkommande besvär: värmevallningar och svettningar som förstör nattsömnen. För att bibehålla en produktnära känsla genom hela filmen färgkoordinerades sovrummet efter produktens grafiska profil.  

Strategi
Med en digital kampanj på Instagram, Facebook och YouTube ville Bionorica nå kvinnor i klimakteriet. Strategin landade i en retargetingkampanj, anpassad för att stegvis nå mottagaren många gånger i flera olika kanaler. En längre reklamfilm anpassades i teaser-, amplify- och echoversioner, där klippen och budskapen förstärker varandra och baseras på vad målgruppen tidigare sett. Alla annonser är anpassade efter plattformarnas förutsättningar och kan ses både med och utan ljud. Inledningsvis pekade annonserna målgruppen vidare till relevant information och senare direkt till köp. Mer från kampanjen hittas på klimadynon.se

Spela videoklipp
klimadynon mobil
klimadynon mobil
Berth Lindén​

Vill du veta mer? 
Berth Lindén
+46 (0)734 320 801 
berth@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Picterus

Ett nytt helhetskoncept kring gulsot

Det är vanligt att spädbarn utvecklar gulsot och det är viktigt att upptäcka detta så tidigt som möjligt för att förhindra allvarliga komplikationer. Även om vårdpersonal undersöker nyfödda strax efter födseln, kan symtomen på gulsot uppträda senare, och även då kan det vara svårt att identifiera gulsot utan hjälp av avancerad teknologi. Det är här norska Picterus kommer in i bilden.

Läs mer »