Stilla kurret

Uppdrag 
Dejunked chiasmoothie gör det möjligt för alla att hänga på chiafrötrenden utan krav på kökskunskaper eller förberedelser. Relevans har följt Malmöbaserade Dejunked sedan första förpackningen och under vårt samarbete har vi b.la. tagit fram en hemsida, förpackningsdesign och ett övergripande kommunikationskoncept.

Lösning 
Kort och gott är Dejunked chiasmoothie ett mellanmål för vuxna. Målgruppen är bred och situationerna när ett mellis behövs är många – smoothien kan ersätta efter-träningen-bananen, vara ett nyttigt alternativ till varmkorven eller en backup i väskan när suget kommer smygandes. Men, oavsett livssituation vet vi alla hur det känns när magen kurrar. Baserat på den insikten föddes konceptet ”stilla kurret” som idag genomsyrar all kommunikation dejunked.se.

Sophia André Klingspor

Vill du veta mer? 
Sophia André Klingspor 
+46 (0)734 320 803
sophia@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Sökordsoptimering

Har du verkligen koll på SEO?

Nu när vi har tagit farväl av 2022 och kommit in en bit på det nya året kan det vara läge att stanna upp och reflektera lite kring sina kommunikationsstrategier.

Läs mer »