Stilla kurret

Uppdrag 
Dejunked chiasmoothie gör det möjligt för alla att hänga på chiafrötrenden utan krav på kökskunskaper eller förberedelser. Relevans har följt Malmöbaserade Dejunked sedan första förpackningen och under vårt samarbete har vi b.la. tagit fram en hemsida, förpackningsdesign och ett övergripande kommunikationskoncept.

Lösning 
Kort och gott är Dejunked chiasmoothie ett mellanmål för vuxna. Målgruppen är bred och situationerna när ett mellis behövs är många – smoothien kan ersätta efter-träningen-bananen, vara ett nyttigt alternativ till varmkorven eller en backup i väskan när suget kommer smygandes. Men, oavsett livssituation vet vi alla hur det känns när magen kurrar. Baserat på den insikten föddes konceptet ”stilla kurret” som idag genomsyrar all kommunikation dejunked.se

Sophia André Klingspor

Vill du veta mer? 
Sophia André Klingspor 
+46 (0)734 320 803
sophia@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Picterus

Ett nytt helhetskoncept kring gulsot

Det är vanligt att spädbarn utvecklar gulsot och det är viktigt att upptäcka detta så tidigt som möjligt för att förhindra allvarliga komplikationer. Även om vårdpersonal undersöker nyfödda strax efter födseln, kan symtomen på gulsot uppträda senare, och även då kan det vara svårt att identifiera gulsot utan hjälp av avancerad teknologi. Det är här norska Picterus kommer in i bilden.

Läs mer »