Kommunikation mot investerare

Bakgrund
A1M Pharma – numera Guard Therapeutics – utvecklar ROSgard, ett läkemedel som bygger på det kroppsegna proteinet A1M, som motverkar oxidativ stress. ROSgard kommer förhoppningsvis att kunna användas för att förhindra och förebygga njurskador som uppstår vid olika typer av sjukdomar, exempelvis havandeskapsförgiftning – som vi började att fokusera på. Vi fick uppdraget att förenkla och förtydliga kommunikationen och ta fram informations- och marknadsföringsmaterial riktat mot potentiella investerare. 

Lösning 
Först ut var en Powerpoint som tog upp problematiken med havandeskapsförgiftning; hur hårt det slår mot kvinnor och barn runtom i världen och att det idag saknas botande behandling. Här förklaras även hur A1M-proteinet fungerar, en liten molekyl som städar, skyddar och reparerar celler och vävnad. En kort film som förklarar principen bakom läkemedelskandidaten togs även fram. Målet var att vem som helst skulle kunna förstå A1M-proteinet och potentialen i ett framtida läkemedel. En hel del annat material togs även fram, se några exempel nedan.

Sophia André Klingspor

Vill du veta mer? 
Sophia André Klingspor 
+46 (0)734 320 803
sophia@relevans.net

Spela video om Kommunikation mot investerare

Filmen gjordes i samarbete med Deep

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

ADHD i skoaln

Takedas nya hjälpmedel för ADHD i skolan

Ett klassrum är fullt av individer som fungerar på olika sätt. Gemensamt är att alla mår bra av en tydlig och förutsägbar skolmiljö. Men för en elev med ADHD eller annan neuropsykiatrisk funktionsvariation är det en nödvändighet.

Läs mer »
Martin Strömberg

Compliance om sociala medier

Vår bransch är som bekant en av de hårdast reglerade på det marknadsföringsetiska området. För att vässa vårt digitala erbjudande har vi därför inlett ett nära samarbete med regelverksspecialisten Martin Strömberg.

Läs mer »
copy_sajt

Relevans söker copywriter!

Det står en copystol ledig på vårt kontor i Helsingborg. Nu söker vi en idéstark och strategisk kreatör som bemästrar det skrivna ordet oavsett tonalitet, målgrupp eller kanal.

Läs mer »