Kommunikation mot investerare

Bakgrund
A1M Pharma – numera Guard Therapeutics – utvecklar ROSgard, ett läkemedel som bygger på det kroppsegna proteinet A1M, som motverkar oxidativ stress. ROSgard kommer förhoppningsvis att kunna användas för att förhindra och förebygga njurskador som uppstår vid olika typer av sjukdomar, exempelvis havandeskapsförgiftning – som vi började att fokusera på. Vi fick uppdraget att förenkla och förtydliga kommunikationen och ta fram informations- och marknadsföringsmaterial riktat mot potentiella investerare. 

Lösning 
Först ut var en Powerpoint som tog upp problematiken med havandeskapsförgiftning; hur hårt det slår mot kvinnor och barn runtom i världen och att det idag saknas botande behandling. Här förklaras även hur A1M-proteinet fungerar, en liten molekyl som städar, skyddar och reparerar celler och vävnad. En kort film som förklarar principen bakom läkemedelskandidaten togs även fram. Målet var att vem som helst skulle kunna förstå A1M-proteinet och potentialen i ett framtida läkemedel. En hel del annat material togs även fram, se några exempel nedan.

Spela video om Kommunikation mot investerare

Filmen gjordes i samarbete med Deep

Sophia André Klingspor

Vill du veta mer? 
Sophia André Klingspor 
+46 (0)734 320 803
sophia@relevans.net

Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Så skapar du en snackis till monter

I våras fick vi i uppdrag av norska Picterus att skapa deras monter på PAS 2024 i Toronto. Målet var att visa upp en ny produkt för en målgrupp bestående av forskare, läkare och andra medicinska experter.

Läs mer »
Marie Helgesson

Vi säger hej till Marie!

Marie är praktikant hos oss. Efter att ha arbetat med grafisk design under många år bestämde Marie sig för att läsa en utbildning inom digital marknadsföring.

Läs mer »