Vi säger hej till Marie!

Marie Helgesson

Marie är praktikant hos oss. Efter att ha arbetat med grafisk design under många år bestämde Marie sig för att läsa en utbildning inom digital marknadsföring. Det är alltid en god idé att uppdatera sina kunskaper, och att studera i 50-års åldern blir också en personlig resa.

Vad är det du pluggar, och varför?
Jag läser till digital marketing manager. Efter att under många år ha arbetat som grafisk formgivare, marknadskoordinator och med just digital marknadsföring vill jag fördjupa mina kunskaper ytterligare.

Varför sökte du dig till Relevans?
Jag sökte mig till Relevans för att jag ville ha ett företag med ordning och reda och där det arbetar många specialister inom olika områden. Eftersom jag själv är generalist känns det viktigt att jag kan fördjupa mina kunskaper. Sedan är det också en trevlig blandning av olika människor.

Vad vill du bli när du blir stor?
Jag hoppas på att jobba på ett medelstort företag. Där jag kan använda mig av mina uppdaterade kunskaper inom SEO och webbdesign tillsammans med mina övriga kompetenser. Jag kommer aldrig släppa designen, den är grunden i den jag är. Det är också därför jag gillar webbdesign – det ger mig ett utrymme där jag får kreera. Jag är ändå en kreatör i grund och botten.

Vad vill du få ut av din tid hos oss?
Få en bättre förståelse för SEO och lära mig mer inom webbutveckling. Och hur det är att jobba på en lite större byrå.

Du har redan varit här i några veckor, vad har varit det bästa hittills?
Det bästa är det vänliga mottagande, och att jag känner att jag passar in och är en del i gänget. Eftersom jag har en lång erfarenhet av att jobba inom grafisk formgivning är det är en speciell erfarenhet att komma ut och helt plötsligt vara praktikant. Det har varit en personlig resa att studera som äldre. I skolan är jag en del i gänget, men känner mig ändå alltid lite udda på grund av min ålder.

Det är också lärorikt att lära mig mer om AI, och att även kommunikationsbyråer är sökande efter kunskap.

Favoritträning: Aqua-tabata
Favoritmedicin:
 Min kolesterolmedicin, men förebyggande aktiviteter gillar jag allra mest som t.ex. bra kost och motion.
Sommartips:
Uppskatta det du har. Och var här och nu.

Facebook
Twitter
LinkedIn