Så skapar du en snackis till monter

Picterus monter

I våras fick vi i uppdrag av norska Picterus att skapa deras monter på PAS 2024 i Toronto. Målet var att visa upp en ny produkt för en målgrupp bestående av forskare, läkare och andra medicinska experter. På en mässa av denna storlek är det avgörande att göra ett starkt intryck för att verkligen sticka ut.

Mitt i vimlet fanns därför en iögonfallande selfieram, en förstorad version av Picterus egna kalibreringskort. Det verkliga kortet är mycket mindre och används tillsammans med en smartphonekamera för att upptäcka gulsot hos spädbarn. Här uppmuntrades besökare att ta polaroidbilder och samtidigt lära sig mer om hur produkten fungerar. Dessa bilder kunde sedan delas på sociala medier eller sparas som ett minne, vilket lät både upplevelsen och produktens budskap leva vidare utanför montern.

På bordet fanns också en skål med bananer, en metafor som används på picterus.com för att uppmärksamma hur svårt det är att upptäcka de gula nyansskillnaderna i huden som uppstår vid gulsot, även för ett tränat öga.

Vi vet att det kan vara tufft att hantera all rekvisita när man ska få sin monter på plats i ett annat land, särskilt när det handlar om specialmått och tajta deadlines. Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi varit med om det mesta, så tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp. Kom ihåg att en liten monter till ytan kan göras så mycket större på andra sätt.

Facebook
Twitter
LinkedIn