Tjena Fanny!

Fanny NyströmYtterligare en praktikant gör storstilad entré på Relevans. Copypraktikanten Fanny har redan tagit på sig hatten som researcher, sociala medier-redaktör och copyassistent. Kunde inte vara bättre.

Reklambranschen har lockat Fanny sedan länge. Redan på gymnasiet började hon tjata på vår projektledare Sophia om att få komma på praktik. Då var kunskapen lite för liten för att byrå så väl som praktikant skulle få något ut av engagemanget. Annat är det nu. Efter några kurser inom Medie- och kommunikationsvetenskap hoppade Fanny av för att istället ställa kosan mot branschen. Ut med teori, in med praktik. Bokstavligt talat.

– Att få möjlighet att formulera andras budskap, att ta en ganska enkel eller rentav tråkig produkt eller tjänst och med hjälp av kreativ kommunikation göra den till något fantastiskt är både lockande och, visar det sig, belönande.

Fanny mellanlandar bara hos oss på Relevans. Planen är söka Berghs copyprogram vad det lider. Innan det är dags för Stockholmsflytt är det ju inte så dumt att doppa tårna i branschpoolen.

– Reklambranschen är spännande eftersom det går fort i svängarna. Som reklamare blir man aldrig fullärd eftersom både trender och teknik ständigt förändras och utvecklats, något som nästan på veckobasis ändrar förutsättningarna för att göra bra reklam. Det är en miljö som det är väldigt inspirerande att vara en del av!

Hittills har det blivit flera snygga dyk ner i vår verksamhet. Vad sägs om researchinsats och konceptskapande inom BPH, förstudier kring ett ännu så länge hemligt uppdrag för en blivande kund, strategi- och redaktörsarbete i sociala medier och ett och annat fotoassistentuppdrag.

– Möjligheten att på supernära håll följa arbetet och lära på en kreativ byrå som Relevans innebär att jag lär mig väldigt mycket varje dag.

Namn: Fanny Nyström
Ålder: 20,5
Favoritmedicin: Choklad
Favoritord: Luring. Ett fint efterled som passar till nästan allting. ”Ska vi ta en kaffeluring?” låter ju roligare än att bara fråga om man vill dricka en kaffe. 

Facebook
Twitter
LinkedIn