Säg hej till Sara och Amanda!

Sara Amanda

Just nu har vi två praktikanter på plats, de kommer att vara med oss under hela hösten. Möt Amanda och Sara, som vi lånat från två olika kandidatutbildningar inom media och kommunikation.

Amanda PetterssonAmanda studerar Grafisk design vid Malmö högskola och påbörjar nu sitt tredje och sista år på utbildningen. Det är tredje veckan här på Relevans och Amanda har redan bekantat sig med flera projekt och tagit fram förslag på profilmaterial till en av våra kunder.

– Jag har alltid varit kreativt intresserad vilket har utvecklats i många olika riktningar under åren. Grafisk design är ett brett område, så det finns alltid nya saker att lära sig. Branschen är hela tiden i rörelse vilket jag tycker är roligt.

Berätta vad du vill få ut av din tid hos Relevans.
– Jag vill lära mig så mycket som det bara går inom så många olika områden som möjligt och få en inblick i hur det är att arbeta på kommunikationsbyrå.

Namn: Amanda Pettersson
Ålder: 26 år
Favoritmedicin: Ett kallbad! Brukar kallbada med min mamma när vi ses så kombinationen bastu, bad och mamma-häng är svår att slå.
Digitala favoriter: Pinterest är en solklar favorit, perfekt när jag vill ha inspiration. Av Adobe-programmen skulle jag säga InDesign, ett tillfredställande program för en perfektionist.

Sara KulleSara studerar Strategisk kommunikation och digitala medier vid Lunds Universitet och påbörjar även hon sitt sista år på utbildningen. Sara har under de första två veckorna hunnit sätta sig in i en rad olika texter och projekt som vi jobbar med just nu på Relevans.

– Jag brinner för PR, visuell kommunikation och digitala verktyg. Varumärken och dess reklam påverkar till stor del våra val vi senare tar. Även om vi inte tror och är medvetna om det så påverkas vi alla, mer eller mindre. Detta visar vilken enorm skillnad man kan göra med rätt varumärkeskommunikation.

Så sant! Berätta vad du vill få ut av din tid hos Relevans.
– Jag vill såklart testa mina kunskaper men även lära mig massor av nya saker. Jag vill bli bättre på att behärska Adobes program, sätta mig in i hur en projektledare jobbar men även förstå alla andra roller på en kommunikationsbyrå.

Namn: Sara Kulle
Ålder: 23 år
Favoritmedicin: En snabb och hurtig promenad är aldrig fel och frisk luft löser det mesta.
Digitala favoriter: Photoshop, kan förtrolla de flesta bilder. Instagram är min favorit-app i mobilen, där spenderar jag alltid för mycket tid dagligen.

Facebook
Twitter
LinkedIn