En dag med praktikanterna

Häng med våra praktikanter Sara och Amanda under en dag på Relevans:

Amanda och Sara jobbar8:00 – Någorlunda pigga men i alla fall glada kommer vi in på kontoret och möts av en oförskämt bra frukost bestående av frallor, olika sorters pålägg och kaffe (till Sara) samt te (till Amanda).

08:30 – Vi börjar dagen med att fortsätta jobba på ett gemensamt projekt som vi startade dagen innan. Projektet består just nu av en grundplanering och första skisser på ett förslag till en framtida kortfilm för en kund. Det kändes bra att fånga upp gårdagens skisser direkt på morgonen efter att vi fått en god natts sömn.

10:00 – Vi delar upp oss för att göra lite olika saker. Amanda sitter med en broschyr som precis blivit klar. Nu konstruerar hon en ”dummy”, det vill säga en prototyp att visa upp för kund. Samtidigt skissar Sara på ett framtida Facebook-inlägg till en kund och har precis redigerat en tillhörande bild.

12:00 – Vid denna tiden tar vi en välbehövd lunch på stan med kollegorna. I dag är det sushi på menyn.

Sushi13:00 – Vi fortsätter eftermiddagen med att översätta content till Facebook från danska till svenska och redigera tillhörande bilder. Att hitta bra bilder eller göra egen animation som passar till texterna kan vara klurigt och är inte alltid självklart… men roligt!

15:00 – En liten fika? Eller ja, en stärkande kopp behövs nu i alla fall.

15:15 – Relevans var på Nordic Life Science Days den 13–14 september och vi har fått uppgiften att klippa ihop och göra en film av graffitikonstnären Ola Kalins verk, där han tolkade Relevans på plats. Två dagars arbete klipptes ner till cirka 1,5 minut. Vi tackar och tar genom detta arbete emot nya kunskaper i iMovie och AfterEffects.  

17:00 –  Dagen lider mot sitt slut och vi tackar för oss!

Facebook
Twitter
LinkedIn