Säg hej till Jenny!

Jenny FrömanNu när Åsa försvinner på mammaledighet finns någon redo att ta över alla kundkontakter, pärmar, listor och välordnade mailkorgar – välkommen Jenny Fröman.

För Jenny blir denna grav.vik.-sejour på Relevans lite som att hitta hem igen, för det var i reklambranschen som allting började. Jenny berättar:

– Byråvärlden har alltid lockat mig. Produktionsledarrollen är annorlunda här än på t.ex. ett företag. På en byrå jobbar du i ett team, det är kanske den största skillnaden, man kompletterar varandra på ett annat sätt. Det är också tydligare var gränserna går för vad man ska göra samtidigt som man jobbar i en kreativ och ofta glädjefull miljö.

Vad är det roligaste med reklam?
– Det här att genom text och bild kunna påverka någon eller något. Att göra skillnad och göra det lättare för folk att ta beslut.

Innan Jenny landade här i hemstaden Helsingborg har hon varit på allsköns marknadsavdelningar och jobbat med alltifrån resor och möbler till mat och bilar. Förutom gedigen produktionsledningskompetens kommer Jenny att förstärka byråns trivselatmosfär med sitt glada lynne och smittande skratt.

Namn: Jenny Fröman
Ålder: 42
Bor: Helsingborg
Före Relevans: AddEmotion, Bergendahls food, Lowe Tech, IKEA (ICOM), Fritidsresor
Favoritmedicin: ”Vara med min son Nils, 3,5 år. Det är nyttigt att leva sig in i barnens värld ibland, det oförstörda lekfulla barnasättet gör mig glad.”
Produktionsledartips: Struktur (kanske produktionsledarnas ledord #1?). Att aldrig ta något för givet. Det är alltid bättre att kolla en extra gång.
Hälsotips: Skratta.

Facebook
Twitter
LinkedIn