Säg hej till Dan!

Dan NilssonRelevans växer ytterligare och i kostymen ryms numera både mer digitala muskler och en god portion skarp hjärna. Vi säger välkommen till nya webbdesignern – och nygamla bekantskapen – Dan Nilsson.

Yes, nu är vi fler webbdesigners! Med närmare 15 år inom webb-biten är nytillskottet Dan både erfaren och beredd att hoppa i vid djupa änden direkt. Karriären inleddes redan i början av 2000-talet som utbildare hos Incordia inom dåtidens nymodighet – webbshoplösningar. Steget från att utbilda till att själv designa visade sig strax vara både kul och kort. Mer och mer av tiden kom att ägnas till UX-design och front end-utveckling. För den som inte har stenkoll på webbens förkortningar innebär det design med fokus på användarupplevelsen (UX) och själva sajtens utseende (front-end).

Via en sväng på CDON gick resan till e-handelsleverantören Avensia. Nu som lite mer senior UX- och front end-designer. Bland kunderna fanns tungviktarna Mekonomen och Kjell & Company. Under den efterföljande tiden som frilansare gav uppdragen chans att utveckla back end-kompetensen, kodning av det mer traditionella snittet. Vi har alltså front och back end i samma person, sånt gillar vi!

Vi har tidigare jobbat med Dan på frilansbasis, under produktionstoppar och omfattande kodningsuppdrag, och vi vet att vi fått ett seniort tillskott som knäcker även de svåraste nötterna.

– Jag gillar problemlösningen! Både i att lära mig nya system och lösa upp knutar för kunden. Jag är van vid högt tempo och vet att noggrannhet och struktur alltid sparar tid och ger ett bättre resultat i slutändan.

Namn: Dan Nilsson
Ålder: 39
Före Relevans: Incordia, CDON, Avensia och nu senast frilans.
Favoritmedicin: Dottern Leia – mirakelkuren mot dåligt humör.
Favoritapp: Eurosport-appen. Överlägsen kanal för att följa Bundesliga och favoritlaget Bayern München.

Facebook
Twitter
LinkedIn