Den välinformerade sidan om prostatacancer

prostataavisen storMed ProstataAvisen.dk vill Astellas uppmärksamma prostatacancer och göra nyheter, nya forskningsrön annan info tillgängligt för alla. Ofta är det bara redan drabbade och människor intimt knutna till vården som har ordentlig koll. Med det senaste tillskottet i vår webbportfolio kan fler bli pålästa om prostatacancer.

Kunskapen, insikten och uppmärksamheten kring prostatacancer är för liten. Kanske är det en av anledningarna till att det är den vanligaste cancerformen bland män i Norden. Idag är till exempel 31 000 danska män drabbade och bara i år kommer ungefär 1200 av dem dö i sjukdomen. Antalet drabbade fylls också på med i runda slängar 4400 per år. ProstataAvisen är ett steg på vägen för att uppmärksamma danska män i riskålder, deras anhöriga, politiker och betalare på att prostatacancer numera toppar den inte så smickrande listan över vanligaste cancerformer hos män. För att få bukt med incidensen krävs en hel del jobb förstås – att visa problemen, informera och uppmana män att ta reda på mer är en bra början.

Vi på Relevans har stått för sidans design och innehållsstrategi. Vi fokuserar på att visa bredden på innehållet – de snabba nyheterna, djuplodande artiklarna och faktan. Samtidigt anpassar vi designen till den stora målgruppen, med dess skilda intressen och kunskaper. Vi sneglade på nyhetstidningarnas nätsidor eftersom de har samma förutsättningar som ProstataAvisen – mycket information och bred målgrupp. Välkommen in på en titt och möjligheten att lära dig något nytt. Och viktigt.

Facebook
Twitter
LinkedIn