Nya Facebooksidor för djurfantaster

Frontline hundÄr du en av dem som inte kan få nog av gulliga djur? I så fall är våra nya Facebooksidor för Frontline garanterat något för dig!

Frontline är ett medel som bekämpar fästingar, loppor och löss hos hund och katt – och nu har produkttillverkaren Merial gett oss i uppdrag att hantera deras nya Facebooksidor.

En hög digital närvaro har aldrig varit viktigare för ett företag än idag, när att finnas på webben i princip har blivit synonymt med att existera. På internet har ett företag möjlighet att skapa sig en personlighet som sträcker sig bortom den egna produkten. Genom att dessutom ha en plattform på sociala medier erbjuds plötsligt konsumenten någonting utöver kommunikativ produktinformation – därför tyckte både vi och Merial att Frontline givetvis skulle ha sin egen Facebooksida.

Frontlines Facebook vänder sig inte enbart till djurägare, utan till alla vars hjärta slår lite snabbare för hundar och katter. Men eftersom de flesta av oss har ett av de fyrfotade husdjuren som favorit är sidorna uppdelade i två: Frontline Katt och Frontline Hund. På dem kan besökaren ta del av underhållande fakta, gulliga bilder och roliga klipp på människans bästa vänner – och lära känna antingen vår huskatt (Skrållan) eller huvudhund (Molly). Och då sidorna är under ständig bevakning, har konsumenten nu tillgång till ett nytt, bekvämt forum att få sina Frontline-frågor besvarade i.

Kika in och gör ett besök på sidorna, du också!

Facebook
Twitter
LinkedIn