Ännu ett lustfyllt uppdrag

Lust och energiDet började med kondomer, fortsatte med graviditetstest och glidmedel – och i år fick Relevans äran att marknadsföra RFSU:s sprillans nya kosttillskott!

Lust och Energi är ett nytt kosttillskott från RFSU som gör kroppen piggare – vilket i sin tur ökar chanserna att höja sexlusten. Bristande lust är nämligen många gånger en följd av både trötthet och stress. Kosttillskottet finns i två utgåvor, en till kvinnor och en till män. De lustfyllda tabletterna innehåller främst aminosyrorna L-Arginin och L-Citrullin, men också andra viktiga ämnen för hälsa och välbefinnande. 

När vi på Relevans fick uppdraget att ta fram en lanseringskampanj för Lust och Energi, bestämde vi oss för att väcka nyfikenhet genom att presentera kosttillskottet som en spännande vardagshöjare. För vem vill inte utforska vad lite mer energi kan leda till? Med en pigg, lustfylld bildlösning som hyllar lusten drar vi uppmärksamhet till både produkten och förpackningen. Kampanjen fortsätter sedan på en hemsida, där konsumenten kan ta del av fler tips på hur man kan höja stämningen i vardagen: http://www.lustochenergi.se/kampanj/

Länge leve lusten – hela veckan!

Facebook
Twitter
LinkedIn