Återkommande urinvägsinfektioner?

Uppdrag
Produktsajt och sociala medier-kampanj för Canephron, ett växtbaserat läkemedel som används för att lindra symtom vid återkommande urinvägsinfektioner hos kvinnor.

Lösning
Målgruppens intresse fångades via filmer där besvären av återkommande urinvägsinfektioner visas i en miljö med hög igenkänning: badrummet. Här presenteras sjukdomsförloppet från besvär till lösning, i ett badrum färgkoordinerat för att förstärka produktens igenkänning. 

Strategi
Med en digital kampanj på Instagram, Facebook och YouTube ville Bionorica nå kvinnor som drabbas av återkommande urinvägsinfektioner. Strategin landade i en retargetingkampanj, uppbyggd i flera olika delar för att nå mottagaren många gånger i flera olika kanaler. En längre reklamfilm anpassades i teaser-, amplify- och echoversioner, där klippen och budskapen baseras på vad målgruppen tidigare sett och förstärker varandra. Alla annonser är anpassade efter plattformarnas förutsättningar och kan ses både med och utan ljud. Inledningsvis pekade annonserna målgruppen vidare till relevant information och senare direkt till köp. 

Besök canephron.se

Cecilia Lindehoff

Vill du veta mer? 
Cecilia Lindehoff 
+46 (0)703 42 53 33
cecilia@relevans.net

Spela video om Canephron video bg
Canephron mobil
Canephron mobil
canephron hemsida
Skrolla
Nyheter

Följ oss

Relevans är kommunikationsbyrån för läkemedel och hälsorelaterade uppdrag. Vi har över 19 års erfarenhet av allt från receptbelagda preparat till smaksatta glidmedel och näringsrika chiasmoothies. 

Niklas

Säg hej till Niklas!

Under våren har vi haft ett nytt ansikte här på kontoret. Vi presenterar Niklas, en student från Halmstad som kom till oss för att spetsa sina kunskaper inom marknadsföring.

Läs mer »
copy_sajt

Relevans söker copywriter!

Det står en copystol ledig på vårt kontor i Helsingborg. Nu söker vi en idéstark och strategisk kreatör som bemästrar det skrivna ordet oavsett tonalitet, målgrupp eller kanal.

Läs mer »