Alltomfrontline på ett ställe!

alltomfrontline

Nu ligger vår nya sida för Frontline ute, en sida som vi givetvis tycker är fantastiskt fin men framför allt helt och hållet nödvändig. Under årens lopp har många nya produkter tillkommit i Frontlines portfölj och med dem har nya sidor – både globala och relevansproducerade – poppat upp till höger och vänster. Till slut blev det för mycket och vi och våra vänner på Merial kände att det var hög tid att vi samlade ihop alla utspridda godsaker på ett enda ställe. Resultatet blev Alltomfrontline.se, en sida dit både privatpersoner och apotekspersonal är välkomna att söka information, vilket känns både praktiskt, logiskt och roligt!

På den nya hemsidan är vi också generösa med det som i vår värld kallas content. Om vi ska få någonting, förhoppningsvis trohet, av våra slutkonsumenter så måste vi ge någonting tillbaka utöver en mycket bra produkt. I Frontlines fall är det kunskap.

När vi ändå är inne på content så kan vi berätta att vi under förra året också varit ansvariga för Frontlines egen hund– och kattsida på Facebook. Någon gång ibland har vi pratat produkter men det hör till undantaget. Istället har vi pratat om livet med hund och katt, tipsat om nyheter, roligheter och saker som kan vara bra att veta. Genom att förbereda och schemalägga flera inlägg i taget och ha en väl strukturerad plan för hur vi hanterar eventuella biverkningsrapporteringar, har projekt Facebook gått som en dans.

Facebook
Twitter
LinkedIn