Säg hej till Steven!

Steven Ton

Under hösten har vi haft nöjet att lära känna Steven Ton, vår nya stjärnpraktikant. Med sitt brinnande intresse för statistik och optimering av hemsidor har han bidragit till flera av våra digitala projekt. Vi lyckades med nöd och näppe slita honom från Google Analytics för en kortare intervju. 

Vad är det du pluggar, och varför?
Jag pluggar digital marknadsföring i Malmö. För mig är området väldigt intressant och ett viktigt verktyg i vårt föränderliga samhälle. Nya tider kräver ny kunskap. Sen gillar jag att jobba med saker som har tydliga mål och mätbara värden eftersom det blir som en feedback på mitt jobb. Sen om det handlar om ROI eller fler besökare på hemsidan spelar ingen roll. Det är själva resan mot målet som är intressant. Analysen, strategin, planeringen, implementeringen och hela den biten.

Vad kan du jobba med efteråt?
Allt inom digital marknadsföring egentligen. Jag kan exempelvis jobba som SEO-specialist, webbutvecklare, webbanalytiker, konverteringsoptimerare och Google-specialist.

Varför sökte du dig till just Relevans?
Det var lite av ett cold call. Jag satt hemma en onsdagsförmiddag och gjorde research online och hittade Relevans. Jag fastnade direkt för ”hälsorelaterade uppdrag”. Så jag tog på mig jackan, gick ner till stan och knackade på. Måndagen därpå satt jag på kontoret och gjorde research om hur träning kan hjälpa människor med migrän.

Vad vill du få ut av din tid hos oss?
Under intervjun var jag tydlig med vad jag sökte – en bra mentor och en trevlig arbetsplats där jag skulle få chansen att utvecklas. Detta har jag fått och tack vare det har jag kunnat applicera min kunskap och fördjupa mig inom mina områden. Nu har jag ett mycket bredare perspektiv.

Vad är det bästa med praktiken så här långt?
Det har varit väldigt lärorikt och givande att komma hit varje dag. Sen finns det massa bra förmåner som massage och träning på lunchen till exempel, vilket jag tycker är väldigt viktigt. Här på Relevans förstår de verkligen vikten av individens hälsa och hur man tar hand om varandra. 

Utöver det känns det som att jag klickar bra med de flesta och utvecklas professionellt.

Kan du ge exempel på något nytt som du har lärt dig?
Photoshop och After effects är några nya verktyg jag har fått leka i. Jag har även fått chansen att fördjupa mig i nya Google Analytics 4 vilket senare ledde till ett Google certifikat. Utöver det har jag även förbättrat mitt skrivande.

Men om vi passar på att höja blicken lite grann. Hur ser framtidsplanerna ut?
Jag hoppas kunna hitta något liknande som detta, gärna inom hälsa. Kanske prova på business-to-consumer eller in-house. Men det viktigaste är att jag hamnar på ett företag som värderar personalens hälsa och tillåter mig att utvecklas.

Favoritmedicin: Ipren, men bara för att den där gamla Ipren-mannen har fastnat i minnet.

Digitala favoriter: YouTube, Google Analytics, WordPress och Canva.

Oanad talang: Kan stå på händer. Kan även koka minutris på 58 sekunder.

Favoritkaraktär från valfri serie: Alfie Solomons från Peaky Blinders.

Facebook
Twitter
LinkedIn