Säg hej till Kristina!

Kristina Marakovic

Mitt namn är Kristina Marakovic och är ny projektledarpraktikant här på Relevans! Jag är i grund och botten en Helsingborgstjej men ville se världen, så när jag var 20 år jag tog mitt pick och pack och flyttade till Jönköping för att studera Internationell Management. I Jönköping spenderade jag två magiska år och även ett utbytesår i Frankrike där jag blev tokförälskad i Paris, maten och det franska språket, men också marknadsföring och konceptutveckling! Sedan 2013 har jag jobbat ideellt med att projektleda en barnfond, flyttat runt lite hej vilt och haft turen att få lära känna många nya vänner. 7 år senare är jag nu tillbaka i min kära hemstad, har hittat en byrå som tog emot mig med öppna armar och är redo för en ny, spännande resa!

Facebook
Twitter
LinkedIn