Mer känsla och känslor med Sense Me

Sense MeMed den nya glidmedelsserien Sense Me vill RFSU hotta upp saker i sänghalmen. Vad sägs om glidmedel som ger mer än bara skönt glid – som doftar, värmer, smakar och kittlar på rätt ställen? I Sense Me-hyllan finns något för alla; från vattenbaserade mjukstartare till 3-in-1-lösningar som får slentrianligget att kännas fjärran. Vår uppgift var att hitta ett kommunikationskoncept som väckte uppmärksamhet och nyfikenhet kring ett produktsegment som är så mycket mer än bara problemlösare för torrisar.

Med ett visuellt uttryck som vi kallar för Lustlandet väcker vi nyfikenheten och bjuder in till att upptäcka vad glidmedel kan göra för sexlivet. Vårt lustland är övernaturligt, fräscht och inte så lite sexigt. Lustlandet och Sense Me syns på digitala plattformar som Youtube och Facebook och som traditionell print i kvällstidningarnas söndagsbilagor. Allting förstås avsett att träffa vår målgrupp rätt i köttet. Det är Fredrik Ödman som fotat kampanjen och hjälp till att bygga upp Lustlandet. Kolla in fler bilder på kampanjen i våra case.

Vi har förresten lite produktprover över på byrån, både glidmedel och kondomer. Plocka med en handfull nästa gång du kommer förbi!

Facebook
Twitter
LinkedIn