Låt er inspireras i hängmattan med Vårdmaktpodden

Vårdmaktpodden

Många av oss går snart på sommarledighet, tid för både bokläsning och poddlyssning. Därför vill vi tipsa om vår absoluta favoritpodcast ”Vårdmaktpodden” och fem kloka, personliga och tankeväckande samtal. Så låt er inspireras i hängmattan, vi håller tummarna för en fortsatt klarblå sommarhimmel.

Avsnitt 31. Johan Eriksson – “Head of Specialists på Google, entreprenör, författare och flitigt engagerad föreläsare om ledarskap och innovation i och utanför sjukvården.”

Avsnitt 26. Christian Unge – “Disputerad överläkare i internmedicin. Informell ledare, #metoo & akutsjukvården.”

Avsnitt 24. Anders Lönnberg – “Ordförande för regeringens Life Science råd om huruvida kunskapsmonopolet tappar mark i sjukvården och om det finns 21 olika biologiska sanningar givet 21 kloka listor.”

Avsnitt 19. Madeleine Liljegern – “Nya generationen AT-läkares perspektiv primum. Nyligen legitimerad läkare, doktorand i psykiatri och tidigare ordförande i Sveriges Yngre Läkarförening i Stockholm samt nuvarande projektledare för Mental Health Run.”

Avsnitt 13. Märit Halmin – “Eldsjälen bakom läkaruppropet Magna. Om Märits nördiga intresse för kemi och medicin och att brinna för förändring, fragmentisering och subspecialiserad sjukvårdsorganisation som ofta ser patienten som problemet, om vad hon anser om värdebaserad vård och om att jobba i Yemen för läkare utan gränser.”

http://vardmaktpodden.se

Facebook
Twitter
LinkedIn