Gå från idé till handling – boka en workshop med oss

Workshop

Vad ska ni göra för att uppnå målen som sattes innan sommaren? Och vilka var målen, nu igen? Hösten är en utmärkt lämpad årstid för uppstart och planering. Därför vill vi passa på att uppmärksamma dig på att Relevans erbjuder strategiska workshops. Arbetsmötet kan till exempel bokas för att lösa ett problem, identifiera ett behov, komma igång med ett nytt samarbete eller säkerställa att ett idémöte går från ord till handling.

Här får ni möjlighet att dela era kunskaper, erfarenheter och perspektiv med oss och inom teamet. Varje workshop anpassas efter era önskemål och vi står för förberedelser, utförande och uppföljning. Och du kan vara lugn – ingen får en post-it innan det finns ett tydligt syfte med mötet.

Workshopen mynnar ut i nya insikter och idéer. Metoderna kan användas som uppstart eller omstart och appliceras på såväl ett nytt projekt som ett befintligt uppdrag. Här identifierar vi gemensamt utmaningar, målgrupper och projektet genom att stegvis plocka bort oviktigheter för att hitta kärnan. Resultatet? En gemensam bild av projektet, en konkret handlingsplan och en lite roligare mötesform.

Låter det här som rätt sätt att väcka semesterhjärnan på? Hör av dig till sophia@relevans.net, så berättar vi mer.

Facebook
Twitter
LinkedIn