Fortfarande Sveriges största sida om pollenallergi

pollenkollNordens största sida om pollenallergi har uppdaterats med ett nytt utseende och känsla. Renare, luftigare och – helt enkelt – nytt. Sidan har växt och blivit en riktig tungviktare med många besökare, därför är det viktigt att hålla ett högt tempo i uppdateringar och uppfräschningar så att besökaren ser att sidan lever i allra högsta grad.

Under 2014 slogs flera besöksrekord på pollenkoll.se och slutsiffran hamnade på fler än 500 000 besök under året. 2015 har också börjat lovande. Den 21/4 slogs nytt besöksrekord på en dag, med fler än 9 000 besökare. Det märks att pollensäsongen har börjat! Då passar det bra att lansera nya designen, som också innebär uppdaterad text och information. På sidan finns även nya påminnelsefunktioner för att få allergiker att prata behandlingsalternativ med sin läkare redan på vinterhalvåret, för att vara ordentligt rustad inför nästa säsong.

Dessutom kör vi en bildtävling genom Instagram fram till början av juli. Knäpp ett kort som beskriver din allergi, lägg upp på Instagram och tagga med #pollenkoll så är du mer och tävlar om en iPad Mini.
 
Facebook
Twitter
LinkedIn