En digital kampanj som löser huvudproblemen

Bionorica gav oss i uppdrag att skapa en digital kampanj för deras växtbaserade läkemedel. Kampanjen är uppbyggd i flera olika delar och har som strategi att kunna nå mottagaren många gånger i flera olika kanaler. Budskapen förstärker varandra och är helt kanalanpassade för att effektivt kunna driva trafik till apotek och hemsidan.

Sinuxol kampanj

 

Bionorica är ett tyskt företag som varit verksamma inom växtbaserade läkemedel i nästan 100 år. De ville öka medvetenheten om och försäljningen av Sinuxol på apotek. Den digitala strategin fokuserar på att nå ut till mottagaren med olika budskap vid flera olika tillfällen. Något som möjliggörs av flera klippningar av reklamspoten. Dessa samspelar beroende på vilka versioner mottagaren sett sedan tidigare. Kampanjen blir därför dynamisk, ger hela tiden mottagaren nya budskap, och en extra boost till produkten.

Konceptet grundar sig i insikten om alla de huvudproblem som uppstår vid bihåleinflammation. Eftersom bihåleinflammation är mer än bara nästäppa – som vanligtvis behandlas med nässpray – så vill vi i kampanjen visa att Sinuxol behandlar alla huvudproblem – inklusive den tryckande huvudvärken. Kampanjen driver trafik till sajten www.sinuxol.se Här finns allt som är värt att veta om Sinuxol och bihåleinflammation och även information om vilka apotek som säljer produkten.

Facebook
Twitter
LinkedIn