Du glömmer väl inte kondomen?

Just nu är det ovanligt mycket snuskprat på kontoret. Det blir så när man arbetar med RFSU och kondomer, vilket vi gjort intensivt på senare tid. Sedan ett par veckor tillbaka rullar nämligen vår kondomkampanj på en mängd olika digitala medier, t.ex. Tasteline, Sportbladet, Facebook och Hemnet samt som pre-rolls på Youtube.

De flesta tänker på kondomer som en enda produkt. Så är det verkligen inte, alla RFSU:s kondomer har olika egenskaper och det ville vi lyfta fram i vår kampanj. Med små enkla medel – flörtig copy som gifter sig med den omgivande miljön, en tydlig bild på kondomen samt kondomens egen tagline – lyckas vi både påminna om kondomens existens och förträfflighet samtidigt som vi planterar en sexig tanke hos mottagaren. Inte illa, om vi får säga det själva. RFSU är till för alla, oavsett läggning och preferenser, därför kändes det extra bra att skala bort så många föreställningar som vi bara kunde och istället fokusera på att skapa positiva associationer till kondomen.

För att budskapet verkligen skulle ta för sig valde vi att placera våra banners och filmer i sammanhang som verkligen inte andas sex. Under just den här kampanjperioden blev det där konsumenterna bland annat väntar sig sportresultat och recept på kladdkaka.

Kondomkampanjen som vi kallar för Det oväntade mötet, rullar till och med vecka 50.

{gallery}rfsu{/gallery}

Facebook
Twitter
LinkedIn