Vi säger hej till Jonas!

Jonas Klingborg

Jonas arbetstränar hos oss. Han har tidigare varit sjukskriven, rest nästan jorden runt och har en juristutbildning i bakfickan. Nu, efter att ha fått en ADHD-diagnos som vuxen, rätt medicinering och många lärdomar om sig själv, är han hos oss på Relevans och utforskar kommunikationsbranschen.

Vad har du gjort innan?
Jag har jobbat som programmerare/systemerare på en bank i London i många år. Och efter det på Arbetsförmedlingen med att hjälpa nyanlända att hitta jobb. Nu är det jag själv som får hjälp av Arbetsförmedlingen, lite roligt hur cirkeln sluts.

Varför sökte du dig till Relevans?
Efter att jag fått min diagnos försöker jag lära känna mig själv på nytt. Tillsammans med min jobbcoach på Arbetsförmedlingen kartlade vi mina intressen och erfarenheter för att se vad som skulle kunna passa mig. Vi landade i kommunikation, eller något åt det hållet. Då dammsög vi alla kommunikations- och reklambyråer efter ett lämpligt ställe. Eftersom jag tidigare har läst några år på läkarlinjen kändes Relevans perfekt. Dessutom fick jag ett väldigt bra intryck av Berth efter vårt första samtal.

Vad vill du bli när du blir stor?
Jag vill gärna hålla på med kommunikation på något sätt. Jag tycker att nästan allt med kommunikation är kul och spännande.

Vad vill du få ut av din tid hos oss?
Det är väldigt spännande att få en inblick i branschen. För mig är det så roligt att vara på en arbetsplats och i ett sammanhang igen. Jag är en väldigt social människa och här är alla kollegor otroligt trevliga.

Du har redan varit här i några veckor, vad har varit det bästa hittills?
Helt klart är det kollegorna. Det är verkligen en trevlig stämning här, och det märks att det finns en harmoni på arbetsplatsen. Jag har känt mig väldigt välkommen.

Jonas Klingberg
Favoritträning:  Styrketräning.
Favoritgodis:  Allt godis är min favorit. Men vingummi är gott.
Favoritmedicin: Elvanse. En livräddare.
Bästa resmål: Oj, hjälp! Jättesvårt att säga. Storstäder vid havet, typ Barcelona, Rio och Rom.

Facebook
Twitter
LinkedIn