nls

Boka Nordic Life Science Days 12-14 september via oss – få 10 % rabatt

Nordic Life Science Days är Nordens främsta mötes- och inspirationsplats för life science-branschen. Det unika med eventet är avsikten att skapa meningsfulla möten, inte minst face-to-face, för att besökarna ska kunna knyta relevanta kontakter, hitta samarbets- och affärspartner och bli en del av det nordiska life science-gemenskapen i stort.

Inte nog med det – under dagarna kommer flera intressanta presentationer och diskussioner att hållas. Bland dem märks den senaste utvecklingen inom diabetesforskningen, innovativa diagnos- och behandlingslösningar inom inflammatoriska sjukdomar, smarta sätt att finansiera fas III-studier och det senaste inom digitaliseringen. Bland mycket annat gott.

Nordic Life Science Days är ett återkommande årligt event som drivs av SwedenBIO och produceras av Bionordic. Och eftersom Relevans från och med 2018 är eventets kommunikationspartner kommer du säkert att springa på oss redan i år. Väl mött!

Årets upplaga går av stapeln i Malmö mellan den 12–14 september. Boka din biljett och läs mer om eventet på www.nlsdays.com. Om du anger koden 3J93VK7 i kassan bjuder vi på 10 % rabatt.