Rätt budskap på rälsen – tågbanan i Vifor Pharmas senaste monter

Tågbana

Ferinject och Veltassa behandlar järnbrist respektive hyperkalemi (för höga halter av kalium). Tillsammans med Vifor Pharma tog vi fram en monter med det bakomliggande budskapet ”Get the K+ levels and the iron levels back on track”. Tågbanan symboliserar de båda läkemedlen, där transport av järn och bortforsling av kalium sker mitt framför ögonen på nyfikna monterbesökare.

Första station för montern var på Kardiovaskulära vårmötet på Malmö Live i april 2022. Förutom själva tåget – Iron Transport och Potassium Removal – så hittar vi saker som Iron depot (järndepån), Potassium Corp och Ferritin buildings. Ibland räcker det med en klassisk tågbana/modelljärnväg för att få folk att stanna upp och inleda en konversation.

Ferinject och Veltassa behandlar järnbrist respektive hyperkalemi (för höga halter av kalium). Tillsammans med Vifor Pharma tog vi fram en monter med det bakomliggande budskapet ”Get the K+ levels and the iron levels back on track”. Tågbanan symboliserar de båda läkemedlen, där transport av järn och bortforsling av kalium sker mitt framför ögonen på nyfikna monterbesökare. Första station för montern var på Kardiovaskulära vårmötet på Malmö Live i april 2022. Förutom själva tåget – Iron Transport och Potassium Removal – så hittar vi saker som Iron depot (järndepån), Potassium Corp och Ferritin buildings. Ibland räcker det med en klassisk tågbana/modelljärnväg för att få folk att stanna upp och inleda en konversation.
Facebook
Twitter
LinkedIn