Coach i ny kostym

Monica Lindfors

Livs- och karriärcoach är ett uttryck som kan upplevas använt och slitet idag, tycker vi på Relevans. Det tyckte också Monica Lindfors, som jobbar med just detta, när hon kom till oss. Hon ville fräscha upp sin hemsida till sitt företag Monica Lindfors Consulting och göra den personlig, proffsig och fredad från alla klyschor.

Under våren satte vi därför tänderna i att bygga en ny hemsida som skulle vara proffsig men samtidigt kännas varm, personlig och välkomnande för både privatpersoner och arbetsgivare. Vi ville också få fram vad en coach gör rent konkret. Så vi satte oss ned och gjorde en djupintervju med Monica för att förstå hur just hon arbetade.

Monica Lindfors är i grunden utbildad socionom och arbetar med många olika delar: samtalsterapi, grupputveckling, chefsstöd, privata coachande samtal och inspirationsföreläsningar.

När vi försökte samla ihop detta och använda oss av att Monica träffar sina klienter vid havet ute på Råå utanför Helsingborg blev resultatet ett havstema. Monicas företag fick en ny logga i form av en kompass där navigering och vägledning är i fokus.

Kika in själv på resultatet!

https://monicalindfors.se/

Facebook
Twitter
LinkedIn