Länge leve lusten!

LUST OCH ENERGI / RFSU
Uppdrag
Lanseringskampanj för RFSU:s kosttillskott Lust och Energi. Tabletterna tas, precis som namnet antyder, i syfte att göra kroppen både piggare och pirrigare.

Lösning
Minskad sexlust, trötthet och låg energi är ett vanligt problem. Trots detta är det fortfarande många som skäms eller lider i tystnad. Därför lanserades Lust och Energi med en rejäl dos hopp och pepp. ”Länge leve lusten!”-kampanjen är en färgsprakande hyllning till lusten med det nya kosttillskottet i fokus. Produkterna fick ta plats i en uppiggande bildlösning, som dessutom visualiserade tabletternas syfte för mottagaren. Kampanjen gjorde att Lust och Energi fastnade på minnet – och förhoppningsvis att den osugna blev sugen. Materialet är framtaget i samarbete med bildkonstnären Fredrik Ödman.

Vill du veta mer om projektet?
Kontakta Sophia André Klingspor
042-400 48 83
sophia@relevans.net
Annons RFSU
RFSU hemsida
Kampanjsida
Att börja äta kosttillskott är bara en av många saker man kan göra för att återupptäcka sexlusten. Därför kompletterades kampanjen med en hemsida fylld av enkla tips på hur man kan gå till väga för att höja stämningen i (och utanför) sovrummet.
RFSU banner
RFSU Facebook banner 1
RFSU Facebook banner 2
RFSU Facebook banner 3
RFSU Facebook banner 4
Det senaste inom hälsa, life science och kommunikation.

Följ oss på sociala medier

Relevans Strategi & Kommunikation

Järnvägsgatan 11
Box 1371 , 251 13 Helsingborg
+46 (0)42 400 48 80
hej@relevans.net
Privacy policy