Relevans söker copywriter!

copy_sajt

Det står en copystol ledig på vårt kontor i Helsingborg. Nu söker vi en idéstark och strategisk kreatör som bemästrar det skrivna ordet oavsett tonalitet, målgrupp eller kanal. Du är nyfiken, behärskar både svenska och engelska och har intresse för att grotta ner dig i komplexa sjukdomsområden, inom alltifrån cancer till sexuell hälsa.

På Relevans jobbar vi med strategisk medicinsk kommunikation. Med medicinsk menar vi receptbelagda och receptfria produkter, naturläkemedel, bio- och medicintekniska produkter samt annat som faller inom ramarna för life science. Våra uppdrag vänder sig främst direkt till konsument eller vårdpersonal och här får du arbeta med kunder som verkar på den nordiska, europeiska och internationella marknaden. Som copywriter hos oss ansvarar du för dina projekts textinnehåll och axlar det kreativa ansvaret från skiss till slutprodukt tillsammans med AD. Du kommer att göra kampanjer för nya lanseringar såväl som omfattande produktionsjobb, så det är viktigt att du kan hantera stora skrivjobb samtidigt som du har på dig den kreativa koncepthatten.

Vi gillar att sticka ut från mängden och överträffa förväntningar på life science-kommunikation. Antingen har du erfarenhet från tidigare byråjobb eller annat kreativt skrivande. Men viktigast är såklart att kemin känns rätt och att Relevans är byrån där du kan utvecklas.

Relevans är en fullservicebyrå med 16 anställda och vårt kontor ligger i centrala Helsingborg, där vi gärna ser att du är på plats minst tre dagar i veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders initial provanställning.

Sitter du och nickar igenkännande och tycker att jobbet skulle passa dig? Skicka din ansökan med CV och portfolio till Berth Lindén på berth@relevans.net så snart som möjligt men senast den 20:e april.