Locobase LPLKänns relationen till fötterna lite ansträngd för tillfället? Ta det lugnt, Locobase LPL mjukar upp även de hårdaste fötter och gör dig redo att gå ut i sommaren med huvudet högt och fötterna ännu högre.

Fram tills helt nyligen förde Locobase LPL en ganska anonym tillvaro och bara den med verkligt kinkiga fötter fick chans på krämen eftersom den varit receptbelagd. Nu är denna fotfil på tub dock receptfri och Relevans har fått äran att göra kommunikationen. Än så länge har vi tagit fram annonser, banners och en hemsida. Spana gärna in Lilla fotskolan, där får du enkla tips på vad fötter gillar. För kom ihåg, den som inte känner sig älskad kan lätt bli hård och tuff.
Det är mycket man ska komma ihåg som djurägare; vaccinationer, avmaskningar och veterinärbesök. Detta tog vi på Relevans och våra vänner på Merial fasta på och skapade PetJournal, appen som hjälper dig komma ihåg allt som rör din hund eller katt. Förutom påminnelsefunktion och djurjournal är appen fullproppad med värdefull information om reseregler, sjukdomar och kontaktuppgifter till närmsta veterinär.

Ladda ner PetJournal till din iPhone eller Android så glömmer du inte fästingmedlet denna fästingstinna sommar. Och du, den är gratis!

Pet Journal
Pollenkoll Tillsammans med ALK driver vi pollenkoll.se, Sveriges största sida om pollenallergi med ungefär 370 000 besökare årligen. Visste du förresten att sidan har nordiska syskon, pollenkontroll.no och pollentjek.dk?

Nåväl, lagom till pollensäsongen drar igång en DTC-kampanj i Sverige, Danmark och Norge. Vi påminner allergikern om att pollenkoll-sidorna är fulla med information om allergi och behandlingar som hjälper, oavsett hur svår allergi man har. Med annonser placerade i tidningarnas olika vårbilagor, flera handlar förresten om allergi, tillsammans med digital content marketing-kampanj och banners hoppas vi kunna toppa besökssiffrorna och ge fler möjligheten hitta en behandling som innebär slutet på jobbiga pollensäsonger.
Ny kund?
Sophia André Klingspor
+46 (0)734 32 08 03
sophia@relevans.net

Berth Lindén
+46 (0)734 32 08 01
berth@relevans.net
Kontakt
info@relevans.net
+46 (0)42 400 48 80
Järnvägsgatan 11
Helsingborg
Nyhetsbrev
Användarvillkor >>