Fyra viktiga bokstäver i bokform

Ibland får vi uppdrag som vi känner lite extra för. Boken ”Fyra bokstäver” som vi tagit fram åt läkemedelsföretaget Shire är ett sådant. Mellan pärmarna upplever läsaren personliga berättelser och handfasta råd från experter kring diagnosen ADHD.

ADHD-boken

ADHD är en diagnos som de flesta av oss känner till men inte vet så mycket om. Länge ansåg man till exempel att ADHD var en barn- och ungdomsdiagnos – något som inte stämmer överens med verkligheten. Så, när Shire efterfrågade en bok i syftet att uppmärksamma ADHD hos vuxna ville vi självklart hjälpa till.

ADHD yttrar sig olika hos olika individer. En person med ADHD har antingen svårighet med uppmärksamhet, hyperaktivitet eller impulsivitet – eller en kombination av samtliga. Dessutom är formerna av ADHD inte beständiga, utan ändrar karaktär genom livet. Därför kan diagnosen vara förvirrande för både den som är drabbad och den som står bredvid.

Boken är resultatet av samtal och intervjuer som delats upp i tre kapitel. Läsaren möter sex personer som vet hur det känns att plötsligt få fyra bokstäver att förhålla sig till, och två specialister som ger sin syn på livet med diagnosen. Och självklart är boken formgiven och skriven med hänsyn till den som har koncentrationssvårigheter.

Kika in på http://fyrabokstäver.se för att läsa några utdrag ur boken och ta del av användbara tips som kan göra vardagens små och stora bestyr lite enklare.
MigränbokenMigränboken Migränboken
Följ oss Relevans på twitter Relevans på Facebook
Ny kund?
Sophia André Klingspor
+46 (0)734 32 08 03
sophia@relevans.net

Berth Lindén
+46 (0)734 32 08 01
berth@relevans.net
Kontakt
info@relevans.net
+46 (0)42 400 48 80
Järnvägsgatan 11
Helsingborg
Nyhetsbrev
Användarvillkor >>